Zoekt u een ruim opgezette ruimte voor het geven van workshops? Ook dan is Oud Kraggenburg een prima accommodatie. Of u nu workshops geeft op het gebied van kunst, muziek, bloemsierkunst, dans, zingen of fotograferen, het is allemaal mogelijk!

We hebben ruimte voor maximaal 15 personen en het is zelfs mogelijk om er een meerdaagse workshop van te maken. 

De ruimte kan zowel per dagdeel als per dag gehuurd worden. Een beamer, groot whiteboard en flipover zijn aanwezig.

Kosten

Per dagdeel€ 80,00
Per dag€ 150,00
Meerdaagse workshopKosten op aanvraag

Bovenstaande prijzen zijn excl. 21% BTW en schoonmaakkosten (€ 75,00), maar inclusief koffie en thee. Voor bepaalde categorieën is BTW niet verplicht, o.a. spiritualiteit, zingeving. Informatie hierover kunt u opvragen bij de belastingdienst.

Catering
Wanneer u bij ons een ruimte huurt is het ook mogelijk om catering af te nemen. Dit kunnen wij geheel voor u verzorgen. Uiteraard mag u de catering ook geheel zelf regelen. Er zijn diverse horecagelegenheden in de buurt, klik hier voor een overzicht.

Rondleiding terrein
U kunt ook gebruik maken van een rondleiding en vertelling over Oud Kraggenburg door de eigenaar, de kosten hiervoor bedragen € 50,00. De woning houden we graag privé en valt dus buiten de rondleiding.

Overige mogelijkheden
Voor starters en mensen die de eerste keer een groep geven is een aangepast tarief mogelijk. Ook overnachten behoort tot de mogelijkheid, maar dit is altijd in overleg.

Voor meer informatie, reservering of overleg kunt u contact met ons opnemen.