ROUTE 8317

Route 8317 is een toeristische (fiets)route van ongeveer 25 km door de mooie omgeving van het dorp Kraggenburg in de Noordoostpolder, Flevoland. De route verbindt alle toeristisch interessante locaties in de omgeving met elkaar. De naam is gerelateerd aan de postcode van het bijzonder gevarieerde recreatiegebied.

Met trots laten wij ons gebied met onze streekeigen producten en cultuurhistorische waarden ontdekken, beleven, proeven, ruiken en voelen. Wij ontvangen u graag!

Oud-Kraggenburg ligt langs deze route. Wilt u het terrein bezichtigen dan is het belangrijk dat u van te voren contact met ons opneemt om de mogelijkheden te bespreken. We nemen u graag mee op excursie over ons terrein. Tijdens deze excursie krijgt u een vertelling over de historie van de plek en zijn huidige functie. De woning houden we graag privé en valt dus buiten de rondleiding. 

De kosten voor deze excursie bedragen € 10,00 p.p., verdere informatie vindt u op de pagina excursie. Bezichtigen kan ook op de open monumentdagen (tweede weekend september) en tijdens het Uit-je-Tent weekend.

We heten u van harte welkom op Oud Kraggenburg!


Download Routekaart-Route-8317
Meer informatie kunt u vinden op de website van Route 8317.