Er is gelegenheid om een team-dag te organiseren.  U kunt hiervoor uw eigen coach meenemen of uw teamdag door ons laten coachen. We gaan uit van een max. 16 personen.

_mg_0836

Eigen coach

U neemt uw eigen coach mee. U huurt de ruimte.  U kunt daarbij een lunch krijgen van zeer eenvoudig tot uitgebreid. Koffie en thee gedurende de dag zijn inbegrepen.

Kosten in overleg, omdat dit afhankelijk is van lunchkeuze en aantal personen. Huurprijs per dag €150,00 exclusief 21% BTW.  Schoonmaakkosten € 75,00

Oud Kraggenburg-35

Coach door ons verzorgd

Wij verzorgen de training en zijn vooral gericht op de essentiele vragen waar een team mee bezig is.  De kern van de problemen worden daarbij onverbloemd zichtbaar gemaakt. We werken vanuit de visie dat veranderingen altijd gepaard gaan met pijn en weerstand, maar dat de werkelijke basis de acceptatie is van alles wat er zich aandient, zonder oordeel. Deze tijd vraagt fundamentele veranderingen en vraagt om ons bewust te worden van innerlijke drijfveren en patronen, maar ook in het team.

Deze aanpak is vooral gericht op teams die echt aan verandering toe zijn en hieraan willen werken. Er is veel te winnen voor elk team dat de uitdaging wil aangaan door met deze vorm van werken kennis te maken en er mee aan de slag te gaan.

We maken hiervoor een vaste prijs inclusief BTW. In de prijs zit: de voorbereiding, de training gedurende de dag, nazorg, lunch, huur ruimte, koffie en thee.

Het verzorgen van de lunch kunt u zelf doen, wij kunnen dat voor u doen of u kunt contact opnemen met een van de horecagelegenheden.Klik hier voor een aantal adressen in de buurt. U kunt ook blijven dineren en gebruik maken van catering. We kunnen dit voor u regelen.

Voor informatie, planning of overleg:

Johan Woolderink

Email: info@oud-kraggenburg.nl

mobile: 06 36320803 vast: 0527 203316