Heeft u een ruimte nodig voor grotere groepen? Ook daarvoor hebben wij diverse mogelijkheden.  Zo kunt u een ruimte afhuren voor bijvoorbeeld een therapiegroep, echtparengroep, themagroep, etc. We hebben ruimtes voor maximaal 20 personen.

Mocht u graag uw groep willen spreiden over meerdere ruimtes, dan is dat ook mogelijk. Onze accommodatie bevat namelijk drie afzonderlijke ruimtes. Daarnaast is er een beamer, groot whiteboard en een flipover aanwezig.

Kosten

Per dagdeel€ 80,00
Per dag€ 150,00
Avond€ 60,00

Bovenstaande prijzen zijn excl. 21% BTW en schoonmaakkosten (€ 75,00), maar inclusief koffie en thee. Voor bepaalde categorieën is BTW niet verplicht, o.a. spiritualiteit, zingeving. Informatie hierover kunt u opvragen bij de belastingdienst.

Catering
Wanneer u bij ons een ruimte huurt is het ook mogelijk om catering af te nemen. Dit kunnen wij geheel voor u verzorgen. Uiteraard mag u de catering ook geheel zelf regelen. Er zijn diverse horecagelegenheden in de buurt, klik hier voor een overzicht.

Rondleiding terrein
U kunt ook gebruik maken van een rondleiding en vertelling over Oud Kraggenburg door de eigenaar, de kosten hiervoor bedragen € 50,00. De woning houden we graag privé en valt dus buiten de rondleiding.

Overige mogelijkheden
Voor starters en mensen die de eerste keer een groep geven is een aangepast tarief mogelijk. Voor meer informatie, reservering of overleg kunt u contact met ons opnemen.