Tijdens en familiedag huurt u de ruimte in zijn geheel. Een groepsgrootte van maximaal 40  personen is mogelijk. Centraal op deze dag staat de ontmoeting met elkaar, al dan niet gecombineerd met een arrangement. Denk bijvoorbeeld aan het blotevoeten-pad, pier en horizon, een excursie in kruidentuin op het terrein en/of een verhaal over de historie van Oud Kraggenburg.  Een wandeling in de omgeving of een combinatie van deze vier is uiteraard ook mogelijk.

Catering
De accommodatie bevat een keuken van 20m², inclusief servies. U hebt hierdoor de gelegenheid om uw eigen eten mee te nemen en op te warmen. Ook is het mogelijk om het te laten cateren. Hierin kunnen wij u volledig ontzorgen, maar u kunt het ook zelf regelen. Er zijn diverse horecagelegenheden in de buurt, klik hier voor een overzicht.

Tijden en kosten
Of u nu een gehele dag onze accommodatie wilt huren, of enkel een dagdeel/avond, alles is mogelijk. De kosten zijn geheel afhankelijk van het aantal personen en de wensen. Voor een huurindicatie kunt u uitgaan van € 175,00 excl. 21% BTW en schoonmaakkosten  (€ 75,00).

Rondleiding terrein
U kunt ook gebruik maken van een rondleiding en vertelling over Oud Kraggenburg door de eigenaar, de kosten hiervoor bedragen € 50,00. De woning houden we graag privé en valt dus buiten de rondleiding.

Reservering
De reservering staat vast, nadat de helft van het bedrag is overgemaakt op rekeningnummer: NL29 INGB 0005311800 t.a.v. J.A.D. Woolderink.  De andere helft betaalt u bij aankomst.

Voor meer informatie, reservering of overleg kunt u contact met ons opnemen.