Heeft u ooit al eens  willen kijken op Oud-Kraggenburg of bij Maronesse? Of wilt u meer weten over het gebied waarin u zich bevindt? Kom dan gezellig langs voor dit unieke groepsarrangement!
Bij aankomst  op Oud Kraggenburg is er een kop koffie of thee met een reep heerlijke Blokzijler Brok.
Verder wordt u alles vertelt over deze unieke cultuurhistorische plek en loopt u rond over het terrein. Dit geheel duurt ongeveer 1.5 uur.
Daarna gaat u op eigen gelegenheid naar Maronesse en wordt u ontvangen in de ontvangstruimte In deze ruimte hebben we veel informatie over de teelt van druiven en het maken van wijn. Afhankelijk van uw wens kan er een rondleiding door de wijngaard worden gegeven.
Tijdens de rondleiding door de wijngaard laten wij u zien hoe wij de druiven snoeien, hoe de groei verloopt en welke werkzaamheden er allemaal bij komen kijken om te zorgen dat de druiven zich goed ontwikkelen door het jaar heen. Bij slecht weer kunnen we u een film laten zien zodat we niet naar buiten hoeven te gaan. In de winter hebben we de kachel aan binnen.
In de wijnmakerij wordt u uitgelegd hoe de wijn wordt gemaakt en hoe een druif tot wijn wordt. In onze wijnkelder kunt u zien hoe de wijn bewaard wordt en rijpt.
Dan wordt het tijd om de Maronesse wijnen te proeven met stokbrood en kaas, meestal het gezelligste deel van de rondleiding. Het geheel duurt ongeveer 2 uur, Lees meer op de website van de Maronesse.

Het is ook mogelijk om onze wijnen te proeven op Oud Kraggenburg en krijgt u uitleg op deze locatie. Het geheel kan aangevuld worden met een lunch, BBQ of andere maaltijd voor uw groep.
Kosten arrangement: € 22,50 pp
Lunch, BBQ of iedere andere wens: prijs in overleg.
Opgave vanaf 10 personen:
Maronesse: E: info@maronesse.nl T: 0527 291236 M: 06 2093 6261
Oud Kraggenburg:  info@oud-kraggenburg.nl T:0527 203316 M: 06 36320803