Tijdens en familiedag huurt u de ruimte in zijn geheel. Een groepsgrootte van maximaal 40  personen is mogelijk. Centraal op deze dag staat de ontmoeting van elkaar al of niet gecombineerd met een arrangement bijv. blotevoeten – pad, pier en horizon of een excursie in kruidentuin op het terrein en/of een verhaal over de historie van Oud Kraggenburg  Een wandeling in de omgeving of een combinatie van deze 4.

catering: U  kunt uw eigen eten meenemen en opwarmen. Servies is aanwezig: U  kunt het ook laten cateren en daarbij is alles mogelijk.  Dit kan door ons verzorgd worden. U kunt ook zelf contact opnemen met het restaurant naar uw keuze en afspraken maken.  Klik hier voor adressen .

Tijden en prijzen: Deze zijn afhankelijk van aantal personen en wensen.  Ga voor huurindicatie uit van € 175,00 excl. 21%BTW.

Schoonmaakkosten € 25,00

Excursie: U krijgt een vertelling op terrein door eigenaar over de historie en de elementen die er zijn rondom het huis.  Duur circa een uur. We gaan het huis niet binnen. Kosten: € 50,00

Reservering: de reservering staat vast, nadat de helft van het bedrag is overgemaakt op rekeningnummer: NL29 INGB 0005311800 t.a.v. J.A.D. Woolderink.  De andere helft betaalt u bij aankomst.

Het verzorgen van de lunch kunt u zelf doen, wij kunnen dat voor u doen of u kunt contact opnemen met een van de horecagelegenheden klik hier om het te cateren

Voor informatie, reservering of overleg:

Johan Woolderink

Email: info@oud-kraggenburg.nl

mobile: 06 36320803 vast: 0527 203316

 

Oud Kraggenburg-25